Nouvag MD11

1,850,000Ft

Érdeklődöm

Kategória:

Leírás

Az új MD 11 motor rendszere azzal a szándékkal lett kifejlesztve, hogy extra finom műszert helyezzen az Ön kezébe. A mikromotor továbbfejlesztése és a kifinomult motorvezérlés kulcsfontosságú szereplői a Nouvag motor rendszerek új generációjában. Ezt tükrözi az új tervezésű sima és könnyen tisztítható élek valamint a kijelző, amely minden információt közöl egy szempillantás alatt.

A cső szerelék beillesztését és cseréjét megerőltetés nélkül hajthatja végre az elülső nyomógombbal valamint a cső tartó rekeszben.

A Nouvag AG által nyújtott széles választékú bővítmények és kiegészítők bármikor tovább bővíthetők. A Nouvag AG képesített értékesítői világszerte garantálják az alkatrészek ellátását
a megfelelő időszakon belül valamint az ügyfélbarát garancia rendszer ügyel azon esetekre, mikor ezek nem úgy működnek ahogy kellene.

Ha a megbízhatóság és minőség párosul zavartalan működéssel és méltányos ár az amit Ön keres, akkor az  MD 11 a legjobb választás.

  • Új implantológiai motor rendszer, kifinomult motorvezérlő, zökkenőmentes és pontos teljesítmény, minden fordulatszám tartományban.
  • Motor fordulatszám tartomány, 300 – 40’000 rpm
  • Maximum nyomaték 70 Ncm, 20:1 áttételű  könyökdarab valós idejű forgatónyomaték ellenőrzés a kijelzőn.
  • Erős, kiváló minőségű kivitel
  • Beépített pumpa rendszer hűtéshez, hogy megakadályozzák a szövet károsodást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nouvag MD11” értékelése elsőként