Victor V286

3,790,000Ft

ŐSZI AKCIÓ!

Ajándék gurulós szék , kompresszor vagy elszivómotor féláron !

Érdeklődöm

Leírás

Olasz design

A V286  első olasz projekt, amelyben a kiemelkedő design és a kiváló ergonómia keveredik a legmodernebb eszközök és technológiák segítségével. Megbízhatóan eleget tesz a szakma fokozódó igényeinek. Az olasz stílus a V286-nak irigylésre méltó formát kölcsönöz, amit a kezelőközponton elhelyezett fémjel jelez.

Ergonómia

A V286 egy ergonómiai koncepción alapul, amely biztosítja a beteg komfortérzetét, valamint kényelmes munkavégzést nyújt a fogorvos számára. A szék mozgatása (47-96 cm-re a padlótól) lehetővé teszi, hogy a fogorvos megtalálja a számára megfelelő munkavégzési helyzetet.
Az asszisztens kiváló munkát végezhet a remek modul mobilitásának köszönhetően, mely a beteg egyik oldaláról a másikra átvihető és a köpőcsésze tál forgatása 120°-ban lehetséges.
A  karok és tömlők a legelterjedtebbek, melyek a fogorvosok munkáját segítik.

A változás mellett

A V286 naprakész. A teljesítményt és a precizitást egy ultra-magas minőségű indukciós motor biztosítja. Az olasz gyártmányú NEXT mikromotor egyik kiemelkedő példája a precíziós mikromechanikát felvázoló karbantartásmentes szénkefe nélküli kialakítás, amely LED-es vagy LED nélküli változatban is elérhető, fordulatszáma pedig 1000 és 40000 között mozog.
A LED operációs fényt 3 irányban lehet mozgatni és beállítani, a fény intenzitása maximum 32000  Lux színhőmérséklete 4100 K.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Victor V286” értékelése elsőként