MyRay X-5

7,900,000Ft

Érdeklődöm

Leírás

A panoráma felvétel képminőségében fontos szerepet játszik a páciens elhelyezkedése, beállítása. A legtöbb berendezésnél időigényes a beteg fejének tökéletes beállítása a meghatározott helyzetbe. A Hyperionnál nincs szabványosított egységes forgástengely: a gép pozícionálja magát a páciens körül, a páciens csak áll, míg a lézerirányítású multi-motor kinematikai pozícióját felveszi.

Főbb adatok:

  • expozíciós idő: 7.9 sec a gyermekek felvételeknél, 9.2 sec felnőtt felvételnél
  • expozíciós idő tartománya: 160 ms – 14s (R10-skála)
  • szürkeárnyalat: 4096-12 bites A / D konverzió
  • Felbontás: több mint 5 LP / mm

Képfájl:
. Képméret: 1536×2725 pixel
. Átviteli idő: max. 10 mp a teljes kép a számítógép képernyőjén

Gyors kapcsolat Ethernet vagy SD-kártyával
Hyperion önállóan vagy számítógéphez csatlakoztatva működik. Eldöntheti, hogy tárolja a képeket a memóriakártyán vagy továbbítja őket a helyi Ethernet hálózaton keresztül.

Gyors választás
15 különböző diagnosztikai program érhető el a vezérlőpanelen. Automatikusan beállítható a standard, választható felnőtt és gyermek, panoráma felvételek valamint TMJ és Sinus.

A plug-in 3 dimenziós képkészítés
A Hyperion 3 dimenziós 3DTS kiegészítő alkalmazása lehetővé teszi, hogy ne csak panorámaképet lássunk a teljes fogazatról, hanem a 3DTS fejlesztéssel kiegészítve felfedezheti a 3. dimenziót, mind az alsó és felső állkapocsnál.

A 3D dinamikus felfedezése
Rendkívül hasznos azoknak, akik jártasak az implantológiában, hiszen lehetőségük van áttekinteni a transverzális szeleteket a PC képernyőjén. Pontos röntgenadatokat szolgáltat a fogászati tevékenységhez, tökéletes a komoly mérésekhez. Amíg a hagyományos stratigrafikus panoráma képkészítő technikák 2 és 4 statikus 2 dimenziós részt készítenek, az előre meghatározott anatómiai pozícióban, addig a 3 DTS-es reprodukálja egy PC segítségével az érintett terület anatómiai egészét. A felvételt lehetőségünk van egymást követő sorozatként megtekinteni.

Kinematika felsőfokon

A Hyperion egy külön klasszist képez saját komplex kinematikájának köszönhetően. Az artikulációs és rotációs mozgás kombinálásra került a két szimultán és átvihető mozgásokra, így biztosítva azt a tényt, hogy tökéletesen követi a páciens morfológiáját.

Sebészeti betekintés

A megfelelő terület kiválasztása után a páciens panoráma röntgenfelvételének derékszögű területét használja közvetlenül vagy egy átlagos páciens mintáját. Látható terület 5*4*14 cm

Megbízható 1:1 méret

A helyes kép elkészítése után, a rayMage szoftver segítségével a panoráma kép belekerül egy mappába, ahol lehetősége van a terület megtekintésére, szeletről szeletre, 1:1-es méretarány, 0.15 mm pixel pontossággal.

Implantátum sablon

A szeleteket real-time-ban vizsgálhatja és így megbizonyosodhat arról, hogy megfelelő méretű implantátum kerül a páciens szájába. Saját maga tervezheti meg a leendő implantátum elhelyezését.